Werkwijze geboortedrukwerk


Hieronder volgt er een korte uitleg hoe het bestellen van geboortedrukwerk in zijn werk gaat…

Werkwijze momenteel:

-Bestel jouw kaartjes online met de nodige drukkosten (onder het tabblad drukkosten). Dit liefst 2 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum. Dit doordat wij deze ook niet standaard op stock hebben liggen, en er dus enkele dagen verstrijken voordat deze bij ons van de leverancier aankomen.

-Stuur jouw teksten en wensen door via mail naar contact@tmuizeke.be Graag een ander lettertype dan het standaard lettertype of een formulier met de meest gebruikte gegevens op een geboortekaart? Laat ons dit even weten en wij sturen de nodige informatie door per mail.

-Na het ontvangen van jouw mail met de nodige gegevens, sturen wij binnen de 2 weken een digitale proefdruk van de kaart. Deze kan tot 3 maal toe gewijzigd worden, nadien vragen wij 5€/wijziging.

-Alles staat helemaal naar wens? Dan is het afwachten op de geboorte van jullie kleine wonder! Na de bevalling sturen jullie ons de nodige gegevens voor het drukwerk via SMS (ENKEL VIA SMS) naar volgende nummers: 0473 63 33 29 en 0494 91 25 20 . Wij laten per sms weten dat wij dit goed hebben ontvangen.

-Wij drukken zsm de bestelde geboortekaartjes ed, zodat deze snel op de post kunnen of afgehaald worden. Standaard proberen wij altijd de dag zelf te drukken, maar met de maatregelen omtrent Corona, is dit nu niet steeds mogelijk.

Momenteel is het nog niet mogelijk om kaartjes inclusief bedrukking te bestellen via onze webshop. We vragen hiervoor contact op te nemen via telefoon, chat of mail.

Door het covid-19 virus hebben wij namelijk heel wat nieuwe producten toegevoegd aan deze website, zodat wij zo snel mogelijk online konden gaan met de vernieuwde versie.

Achter de schermen werken wij hard verder aan de website zodat je binnenkort zowel jouw kaartjes als drukwerk kan bestellen..

We voegen ook een toffe optie toe waar je zelf stickers, wikkels, enz.. kan ontwerpen.

Indien we je intussen met iets kunnen helpen horen wij dit graag…Wachtlijst Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte van zodra dit artikel weer op voorraad komt.